PROJEKTE

 • Ekspozite, Zyra & Fabrike Granitesh ( dhe supervizioni ) ALBAMER,
 • Magazine frigoriferike ( dhe supervizioni ) Rexhep RRAJA,
 • Sistemim asfaltim sheshi Shijak ( dhe supervizioni ) Bashkia SHIJAK,
 • Ure beili Durres D.L.D.P.

 • Supervizione

 • Qender tregetare dhe godine banimi ROTONDA Progress Construction,
 • Rruga e Benjes F.SH.ZH,
 • Kanali vadites Sheshaj MADA
 • Ndertim kopeshti Domje Komuna Berxull
 • Hec Kacni Kisi Bio Energy

 • Kolaudime

 • MEGATEK
 • Head Ofice VODAFONE
 • SALIUS
 • Magazin Industriale MAMINAS
 • dhe shume te tjera.


  NA NDIQNI

  Na ndiqni ne rrjetet tona sociale